Keurmerk voor Frank Moes van HBA

ADUARD – Frank Moes van Loon-en bestratingsbedrijf Aduard B.V. kreeg op zaterdag 22 september’13 als eerste, van zeven landelijke ondernemers uit de bestratingsbranche, het certificaat erkent ambachtelijk onderneming – straatmaker uitgereikt uit handen van Elrie Bakker van het HBA.
“steeds meer mensen waarderen kwaliteit en ambachtelijk werk, kiezen bewust voor kwaliteit, vakmanschap en professioneel ondernemen. Ondanks de economische recessie staan wij als bedrijf volop in ontwikkeling, je profileren op de consumentenmarkt is van groot belang daar moet je als ondernemer op in spelen, dit doen we onder ander met dit keurmerk ” aldus Frank.
Met dit keurmerk krijgt de consument de zekerheid zaken te doen met een objectief getoetst bedrijf, waarbij de kwaliteit volgens onafhankelijk vastgestelde normen is gewaarborgd. Bovendien zijn straatmakers met dit keurmerk aangesloten bij de geschillenregeling voor het Bestratingsbedrijf en investeren in veilig en gezond werken. Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt het bedrijf.  

certificaat-hba-frank-moes-aduard